Legal Firm | Brisbane

This Brisbane Legal firm have occupied their tenancy for the last 7 years, and with the re-sign at their existing premises location, they took the opportunity to reconfigure their front of house to meet the evolved needs of the business.  The back of house was retained to the existing fitout whilst upgrading the ceiling and lighting services to suit the refurbished building standard.

With the growth of the firm over the last 7 years, the client facing areas needed remodelling to provide flexible & reconfigurable spaces that enable client entertainment and regular conferences & functions.  The design aesthetic is consistent with their global design standards, a clean and timeless palate that incorporates key art pieces.  The battened ceiling provides a connective element through the foyer and reception space, guiding visitors in. The reception has been opened up to maximise the view of the river and enhance the natural light into the space.